Gør arbejdet med kørselsafregningen nemmere

I dag skal vi omkring en knap så eksotisk ting, som altså ikke desto mindre er en stor del af de fleste danske virksomheders hverdag. Nemlig kørselsafregning.

Det er noget, som skaber stort bøvl i rigtig mange virksomheder, da det kan være svært, og kræver mange arbejdstimer at integrere det i økonomisystemet, medmindre man er en meget lille virksomhed.

Den tid der bliver brugt på bøvlet med kørselsafregningen, koster principielt en hel masse penge for den enkelte virksomhed, da denne tid kunne blive brugt meget bedre til fordel for virksomheden selv og dens kunder.

Jeg har selv haft glæde af den app, der gør kørselsafregningen tusind gange lettere, og det er både nemt, og sparer tid for virksomheden samt medarbejderne.

Systemet fungerer således, at du starter med at hente den app, der er udviklet specielt til kørselsafregning. Den kan hentes på både Apple Store og Windows Store.

Medarbejderen registrerer ganske enkelt din start og slutdestination med appen Acubiz Mileage. Appen beregninger derefter køreturens længde, og giver herefter brugeren et overblik over turen, hvorefter informationerne bliver overført til direkte til Acubiz EMS-systemet, som er påkrævet for, at kunne anvende denne app til kørselsafregning. Acubiz EMS kan udover håndtering af din kørselsafregning også håndtere rejseafregning og andre medarbejderudgifter. Det er et fantastisk system, som optimerer alle processer forbundet med medarbejderudlæg og medarbejderudgifter. Gør dig selv en tjeneste at læse om det!
Kørselsafregnings appen tager naturligvis også højde for den lovgivning, der måtte være i det land, som I befinder Jer i.

Du kan læse mere om kørselsafregning her.

Hjælp til kørselsafregningen har gjort min hverdag bedre
Jeg sidder som nævnt selv med dette system, og har før i tiden brugt rigtig lang tid på administration og håndtering af diverse medarbejderudlæg heriblandt kørselsafregning. Men efter at vi i virksomheden har skiftet over til dette system, så er min ellers travle og til tider meget stressede hverdag blevet noget mere lige til. Og jeg kan ærlig talt indrømme på min krop, at jeg er kommet den medfølgende stress til livs, hvilket har gjort mig til et gladere menneske, end jeg har været længe.

Sådan et system kan altså hjælpe dig og din virksomheden med meget mere end bare en bedre bundlinje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© DC-webdesign.dk