Konkretiser dit mål – og nå dit mål!

I dag kommer der et mere dybdegående indlæg om det der med at sætte sig mål og turde at gå efter dem. De fleste af os har jo drømme for fremtiden, men der er desværre langt fra at tage en beslutning til også reelt at føre den ud i livet. Hvordan kan det være? Jeg vil her forsøge at give lidt indspark til, hvad du kan gøre, hvis du har svært ved at realisere dine drømme.

Første skridt mod et succesfuldt forløb med et mål der også nås er at være helt konkret med målet. Hvad er det lige præcist for et mål, du har? Altså helt konkret.

Derefter skal man så finde ud af, hvad der skal til, for at nå frem til sit mål. Og hvad der kan komme i vejen for at nå målet. Det er nemlig ofte en selv, der sætter problemerne op. Altså det er en selv, der laver selvsabotage, sådan så målet ikke nås. Årsagen til det er, at man måske inderst inde er bange for at få succes – at nå sit mål.mål

Men det behøver ikke være sådan. Hvis man har konkretiseret sit mål, og ved at det lige nøjagtig er det, der er målet, og visualiserer det fuldstændigt, så burde det ikke være så skræmmende at nå derhen i virkeligheden.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© DC-webdesign.dk