Kontor- og erhvervsrengøring i København og omegn

Der findes flere tusinde rengøringsfirmaer bare i Danmark. Og mange af dem finder du i Københavnsområdet. Og det er helt naturligt, at der er så mange forskellige udbydere inden for dette område, da det ikke kræver alt for stor kapital at opstarte, og så stilles der ingen krav til rengøringspersonalets uddannelse. Der skal altså ikke meget til før, at du får fat i et rengøringsfirma, der ganske enkelt ikke kan levere en ydelse af den kvalitet, som der forventes på de fleste kontorer.

Derfor skriver jeg dette indlæg, da jeg selv kender til det, at få valgt et firma, der simpelthen ikke lever op til de aftalte forudsætninger. Jeg har benyttet dette rengøringsfirma i flere år nu, og de leverer ganske enkelt en kvalitet, som man kan være bekendt, hvorfor jeg varmt vil anbefale dem til dig, som leder efter et godt rengøringsfirma til kontorrengøring.

Du, dine kollegaer samt dine kunder påvirkes af rengøringen – og manglen på samme
Du skal ikke blot sikre dig en god rengøring fordi, det er en selvfølge, at der er ordentligt rent. Et rent miljø gavner faktisk dig og din virksomhed på mange flere måder, end du lige går, og tror.

I dag er der endnu større fokus på optimering af effektiviteten af virksomhedens forretning end nogensinde før. Dette kræver selvsagt motiverede medarbejdere, som både er glade og raske. Og her er en ordentlig rengøring altafgørende. For er omgivelserne ikke vedligeholdt og rene, så flyttes fokus over på dette, og kan i nogle tilfælde føre til et gennemsnitligt højere sygedagsfravær, hvilket koster virksomheden penge.

Omgivelserne og dine medarbejders arbejdsforhold smitter også af på dine kunder. Kunder som muligvis aldrig bliver til andet end potentielle kunder, da de ganske enkelt fravælger din virksomhed grundet manglen på professionalisme, som en mangelfuld rengøring altså signalerer. Hvad enten det så er toilettet, forhandlingsbordet eller noget helt tredje, der ikke er gjort ordentligt rent.

God CSR og en sund miljøprofil betaler sig
Ja, CSR og sunde miljøprofiler fylder mere og mere af en virksomheds daglige drift, da det simpelthen kræves af både forbrugere, partnere og af den danske stat, at vi som virksomhed, tager større ansvar for samfundet.
Det virker måske som en dråbe i havet, men en miljøvenlig rengøring betyder faktisk også en hel del.

Det er muligvis ikke noget at markedsføre sin virksomhed med, men det er endnu en brik til det samlede billede af virksomhedens miljøprofil.

Dette rengøringsfirma går i høj grad op i, hvilke rengøringsmidler der bruges, og at det er de mest miljøvenlige produkter, der findes på markedet. Dine medarbejderes sundhed har i særdeleshed også bedre af disse miljøvenlige produkter, og det kan være med til at tiltrække medarbejdere fremover.

Jeg vil uden tvivl anbefale dette rengøringsfirma til enhver virksomhed, der leder efter en troværdig og leveringsdygtig rengøringspartner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© DC-webdesign.dk