Akut tandlæge til tandpine og øvrige tandsmerter

Tandlaegecenter Hoejbro Plads - brand logo stortI Københavns findes der et væld at tandlæger, som alle står klar for at tilbyde deres assistance til patienter med tandpine eller andre former for tandsmerter, men nogle gange kan problemet være at finde en akut tandlæge, hvis der opstår problemer med tænderne. Her er et godt bud på en akut tandlæge i København.

Hvis man oplever akut tandpine kan det, selv om man bor i København, ofte være svært at finde en tandlæge med åben lørdag eller for den sags skyld en tandlæge på en søndag, der kan hjælpe en med at kurere sine tandsmerter. Akut tandpine er ikke en rar ting og at gå med akut tandpine en hel lørdag og søndag kan føles som rigtig lang tid. Derfor ved man også hos Tandlægecenter Højbro Plads, at mange kunder sætter pris på, at de rent faktisk fungerer som en akut tandlæge med åben lørdag og søndag, så man slipper for at skulle gå med tandsmerter i over 72 timer til man kan komme til tandlægen igen om mandagen.

Tandlæge med sent åben alle dage

Rent faktisk er Tandlægecenter Højbro Plads ikke kun en tandlæge med åben lørdag eller der gør det muligt at komme til tandlæge søndag og på helligdage, men Tandlægecenter Højbro Plads har også længe åbent alle disse dage samt på de resterende dage i ugen. Mandage fra 8-17 kan man komme af med sine tandsmerter og alle øvrige dage kan man få behandlet sin akutte tandpine mellem 8-18.

Hvis man skulle opleve akut tandpine eller tandsmerter uden for disse tidsrum, har Tandlægecenter Højbro Plads også en tandlægevagt tilknyttet, så man i hvert fald altid kan få rådgivning til symptombehandling af den akutte tandpine. Hvis man har brug for en akut tandlægevagt uden for de normale åbningstider kan man ringe på 31 31 13 06, men i de normale åbningstider kan man bestille tid til behandling af tandsmerter m.m. på telefon 33 14 05 90

Gem

Gem

Gem