Brystforstørrelse på den gode og sikre måde

brystforstørrelseBrystforstørrelse er faktisk en god og nyttig ting. Især hvis man som mig lever af sit udseende, og af en eller anden grund er verden indrettet på den måde, at store bryster er et absolut gode. Desuden er det en fejl automatisk at antage, at der er noget galt i at ønske sig brystforstørrelse. Det er et fuldstændig legitimt ønske, og nu er det blevet nemmere og sikrere end nogensinde. Javel, ja, det er da stadig noget med en kniv, narkose, og det tager tid at komme sig efter operationen, men for langt de fleste, der prøver det, er det smerten værd.

Brystforstørrelse er en almindelig ændring

Brystforstørrelse er i den grad blevet en helt almindelig og naturlig del af hverdagen hos tusindvis af danske kvinder, og hvor det før var et lidt tabubelagt emne, er der flere og flere, der åbent taler om det. Vi er ikke ude i plastic fantastic, og at alle kvinder i verden nødvendigvis skal eller vil have glæde af en brystforstørrelse, men dem, der får det, har en overvældende tendens til at være meget tilfredse med hele forløbet for ikke at tale om det endelige resultat. De føler tit, at det er alle pengene værd, og det plejer at ændre deres liv i en positiv retning. Selvtillid og evner samt talent sidder ikke i brysterne, men en brystforstørrelse kan give mange kvinder en glæde og tilfredshed, som er uvurderlig. Og hvis du spurgte omkring dig og lavede en vox-pop- undersøgelse af dem, der har fået en brystforstørrelse såvel som dem, der ikke har, ville resultatet nok være en lille bitte smule mudret, men overvældende positivt. Der er nemlig ikke længere noget underligt i at få ændret det ved ens udseende, som man ikke er tilfreds med, og vi kender alle nogen, der kender nogen, som har fået plastikkirurgi på det ene eller andet tidspunkt i deres liv. Brystforstørrelse er en af de mest populære kosmetiske operationer i nyere tid, og en hel del af succesen skyldes, at man i høj grad har fået styr på sikkerheden i implantater, og at det kan gøres så det ser helt naturligt ud og passer perfekt til kvindens kropsbygning og udseende ellers.

Brystforstørrelse er sikrere og mere naturlig

Brystforstørrelse er noget af en revolution for alle, der får det, og det kan både få styrket selvtillid og give større glæde til hverdag såvel som til fest. Tilfredshed med ens udseende er ikke noget at kimse ad, og man kan aldrig blive glad nok for, hvordan man ser ud. Ikke for at sige, at noget er galt med måden, man ser ud på, men skønhed er subjektivt og sidder i høj grad i ens hjerne og indstilling til verden, og hvis man ændrer størrelsen på ens bryster kan det sagtens rokke ved negative tankemønstre og attituder. Brystforstørrelse er ikke det samme som at sige, at du er grim eller utilstrækkelig som du er som kvinde, fordi du ikke har store bryster, det er en måde at ændre på noget, du ikke er tilfreds med. Og hvis man har mulighed for at gøre om på noget, som man kan påvirke, hvorfor så ikke gøre det. For enkelte mennesker virker brystforstørrelse som et drastisk indgreb, men det er de seneste år i den grad blevet afmystificeret, og alle patienter bliver informerede om, hvad de går ind til og kan forvente, når de lægger sig under kniven. Silikoneimplantater er også blevet bedre og sikrere og operationsmetoderne er blevet mere diskrete og hensigtsmæssige.  Brystforstørrelse er derfor ikke længere, hvad det har været, og der er ikke en masse usikkerhed omkring kvaliteten af brystimplantater og hvilke konsekvenser en brystforstørrelse får. Det informerer lægen hellere end gerne om. Her kan du læse mere om brystforstørrelse.