frokostordning som personalegode

Frokostordning: Sådan kan du gøre arbejdspladsen bedre for dine medarbejdere

De fleste chefer eller direktører ser gerne, at deres ansatte har det godt og trives på arbejdspladsen. Alt andet ville være skørt. Ikke bare på det menneskelige plan, men også på det forretningsmæssige. Medarbejdere, der trives, vil også gøre en større indsats for virksomheden og blive længere. Én af måderne, hvorpå du kan gøre din virksomhed mere attraktiv, er ved at indføre en fast frokostordning. Det lyder måske meget banalt, men det kan gøre en stor forskel for den enkelte medarbejder.

Det, der måske virker småt og ubetydeligt i dine øjne, kan være vigtigt i dine ansattes øjne. En frokostordning vil spare dem for tid om morgenen, og det vil afhjælpe en måske stresset hverdag. Samtidig betyder en frokostordning, at der hver dag bliver serveret lækker og nærende mad – det bliver altså potentielt også et højdepunkt, som man kan glæde sig til.

Frokostordninger som employer branding?

Employer branding handler om at markedsføre din arbejdsplads, så den bliver mere attraktiv. Det gælder ikke kun om at virke tiltrækkende for nye medarbejdere, det handler også om at fastholde dine nuværende medarbejdere. I dagens joblandskab, hvor det er normalt at skifte job, hvis muligheden byder sig, skal man som virksomhed være attraktiv. Ellers er der ingen chance for, at dine medarbejdere bliver i længere tid. Med en frokostordning – gerne sammen med andre personalegoder selvfølgelig – viser du, at medarbejderne er værdifulde. Du viser, at de er værd at bruge en ekstra udgift på i måneden. I sidste ende kan det faktisk også give point på bundlinjen. Det er dyrt at skifte medarbejder ud – der skal bruges ressourcer på oplæring og så videre – så hvis du er glad for dine ansatte, hvorfor så ikke vise det?

Invester i en frokostordning og gør din virksomhed mere attraktiv. Du behøver ikke engang bruge meget tid på det. Hos Frokostordninger.dk er arbejdet gjort nemt for dig. Det eneste, du selv skal foretage dig, er at beskrive hvilken en slags frokost, I ønsker. Det kan være et meget konkret ønske, eller det kan være en bredere kategori.