Billigt sexlegetøj

Gå udenom dyrt sexlegetøj og køb billigt online

Meget sexlegetøj er i dag forbundet med store omkostninger og det skyldes primært fordi en meget stor del af det solgte sexlegetøj i Danmark er af meget kendte mærker. Der har bredt sig en tendens til, at sexlegetøj absolut skal være af enten LELO, We-Vibe, Fun Factory og mange andre af de kendte og store mærker. 

Hvis nu nogen sagde, at sexlegetøj, der er af et mindre kendt fabrikat er mindst ligeså godt som det dyre, ville du så tro på det? Det forholder sig nemlig sådan, at sexlegetøj primært bliver fremstillet på verdens helt store fabrik, og det foregår i Kina. Apple gør det, Samsung gør det, Microsoft gør, Dell og så videre og så videre. Det er ganske vist rigtigt, at langt de fleste af produkterne er designet i Europa eller USA, og så er produkterne efterfølgende fremstillet i Fjernøsten. Det er der en rigtig god grund til, og den grund hedder profitmaksimering. Det betyder i al sin enkelthed, at profitten ophobes hos rettighedsindehaveren og det kommer ikke os som forbrugere overhovedet. Det er med andre ord os som forbrugere, der får lov til at betale for denne føromtalte profitmaksimering. Det behøver ikke nødvendigvis være sådan, for hos MakeLove.dk kan man nemlig få billigt sexlegetøj af meget høj kvalitet. Til den helt rigtige pris.

Fjernøsten er megaproducent af sexlegetøj

Som tidligere nævnt bliver stort set alt sexlegetøj i dag fremstillet i Fjernøsten og som oftest på licens. Det betyder, at Fjernøsten er bekendt med alle de nyeste sexlegetøjsprodukter. Imidlertid forholder det sig sådan, at det er med sexlegetøj som det er med kopimedicin. På et eller andet tidspunkt bliver sexlegetøjet af de meget kendte mærkevarer udsat for et begreb som kaldes for reverse engineering. Det betyder, at sexlegetøjet som fremstilles i Fjernøsten bliver adskilt til atomer, forbedret og ændret lidt i designet og får et nyt navn. Det betyder så nu, at sexlegetøj har den eksakt samme funktion – måske endda til det bedre – men prisen bliver pludselig en helt, helt anden. Faktisk kan prisen blive så lav som en tredjedel af det oprindelige produkt og i hvert tilfælde bliver prisen mindst 50% billigere end det oprindelige produkt. Reverse engineering er ikke ulovligt, det er en meget anvendt metode og netop denne metode kommer os som forbrugere til gode og det er, blandt andet, det vi som forbrugere profiterer af, når vi køber vores sexlegetøj online hos MakeLove Sexshop. Alt andet lige, er der ingen helt entydig grund til at købe de hundedyre mærkevarer, når mindre kan gøre det. Den eneste forskel som lige springer i øjnene er, at sexlegetøjet ikke hedder We-Vibe, LELO, Fun Factory, Marc Dorcel eller hvad nu de meget populære sexlegetøjsmærkevarer nu hedder. Slutresultatet er dog entydigt; det billige sexlegetøj giver dig den eksakt samme tilfredsstillelse og prisen er en helt, helt anden end den du er vant til.

Påstand: Billigt sexlegetøj er farligt!

Det er en påstand som er meget velkendt i sexlegetøjsbranchen og argumentet er, at sexlegetøj som kommer fra Fjernøsten og som ikke er et af de føromtalte mærkevarer skulle angiveligt indeholde et væld af skadelige stoffer, herunder, men ikke begrænset hertil, ftalater. Der er samtidigt en udbredt misforståelse hos forhandlerne af sexlegetøj i Danmark; man har fejlagtigt fået den relativt fjollede idé, at alt plastik indeholder – eller kan potentielt indeholde – ftalater. I hvert fald hvis det kommer fra Fjernøsten. Det skyldes manglende kendskab til plastteknologi. Man tror at plastiktyper som TPR, TPE, ABS, PS, PE indeholder ftalater. Det skal slås fast en gang for alle: Det er KUN – og KUN – plastik af typen PVC, der kan indeholde ftalater. Polyvinylklorid (PVC) er en gammel plasttype, der i sig selv er hård og umedgørlig, og selv plastarten er bygget på en kæde af kulstofatomer og klor. Se, for at kunne gøre dette plast medgørligt har man førhen været nødsaget til at tilsætte blødgører som ftalater er. Det viste sig senere hen, at den valgte blødgører havde en potentiel risiko for at kunne skade den menneskelige forplantningsevne ved at påvirke hormonbalancen. Det er helt korrekt, men det er samtidigt også korrekt at man for 10 år siden fandt en erstatningsblødgører for denne type af ftalater. Det betyder, at man i dag anvender DMEP-ftalat til at blødgøre PVC og DMEP er godkendt af EU som blødgører og har ingen beviselig indvirkning på den menneskelige hormonbalance. Så når danske sexlegetøjsforhandlere fortæller, at billigt sexlegetøj er skadeligt fordi det indeholder skadelige ftalater, løber man i virkeligheden de kendte mærkevareproducenters ærinde uden skelen til fakta. Hvad betyder det? Det betyder, at prisen for os forbrugere fortsat forsøges holdt kunstigt oppe uden at der er bare det mindste spor af saglighed tilbage. Alt sexlegetøj som forhandles i EU i dag er underlagt CE-Ordningen (Produktansvarsloven) og den sikrer, at det sexlegetøj som vi som forbrugere køber, er 100% sikkert at anvende. Så når andre fortæller dig, at billigt sexlegetøj er farligt, så er det som oftest det rene nonsens.

Billigt sexlegetøj er sikkert at handle på MakeLove Sexshop.

Hvorfor er MakeLove Sexshop et godt valg?

MakeLove Sexshop er det mest oplagte valg, hvis man gerne vil have billigt sexlegetøj som er mindst lige så godt som det sexlegetøj du betaler et langt, langt højere beløb for. Desuden har MakeLove Sexshop naturligvis også en fortrydelsesret, der strækker sig i 30 dage fra man har modtaget pakken. Det giver i sig selv en sikkerhed for, at man har tid nok til at tænke sig om, og eventuelt fortryde sit køb af sexlegetøj online.

Derudover skal man tænke på, at man får så meget mere eufori for sine penge målt på MakeLove Sexshop ellers udmærkede konkurrenter. Hvordan kan det nu være, tænker den årvågne læser måske. Jo, altså, hos MakeLove Sexshop kan man typisk købe f.eks. 3 forskellige penisvibratorer til en samlet pris af cirka 1.000,00 kr. Forsøger man at købe 3 forskellige penisvibratorer hos en af konkurrenterne, vil man typisk opleve, at prisen ligger mellem 1.500 – 2.500 kr. og det er vel at mærke for de eksakt samme produkter. Der er altså helt evidente grunde til, at man bør handle sit sexlegetøj hos MakeLove Sexshop fremfor på andre sexshops.

Afslutningsvis skal det nævnes, at MakeLove i mange tilfælde har produkter som ingen andre sexshops har. Det drejer sig f.eks. om DMM Mature Mastubator, eller Diamond Double Hole Mastubator som det ikke er lykkedes os at finde hos andre sexshops. Det er selvfølgelig svært at sammenligne priser med andre, hvis produkterne ikke er de samme, så lad os da tage et helt håndfast eksempel:

  1. FLESHLIGHT Girls Lisa Ann Lotus. Pris hos MakeLove: Kr. 299,00. Pris hos konkurrent: Kr. 489,00. Den procentuelle besparelse er altså: 59,10%. Udelukkende ved at købe nævnte FLESHLIGHT hos MakeLove Sexshop fremfor en af deres udmærkede konkurrenter. Dette eksempel viser altså med al tydelighed, at sexlegetøj bedst købes hos MakeLove Sexshop.

MakeLove bør være din foretrukne leverandør, når der skal handles nyt sexlegetøj.