Der er intet som en hurtig og effektiv låsesmed i København

Prøv og gæt hvad der skete for mig, da jeg kom hjem fra skole tidligere i dag. Jeg opdagede til min store overraskelse, at jeg for første gang nogensinde havde låst mig selv ude, for da jeg skulle til at åbne min hoveddør, kunne jeg ikke finde mine nøgler, og først der kom jeg i tanke om, at jeg slet ikke havde taget dem med mig, da jeg smækkede døren i morges. Jeg måtte derfor ringe efter Låsesmed København, som heldigvis hurtigt kom i låste mig ind.

Det overraskede mig faktisk ret meget, at låsesmeden kunne komme ud til min lejlighed så hurtigt, for jeg nåede dårligt at ringe til ham, før han stod der, men man har vel ikke adresse i København for sjov, men der hvor jeg kommer fra, venter man i halve dage på den lokale låsesmed, og man skulle faktisk tro, at en låsesmed i København havde rigtigt travlt, men den låsesmed jeg fik fat i, var i hvert fald effektiv!

Står du og mangler en låsesmed i København på et tidspunkt, kan jeg i hvert fald sagtens anbefale ham. Han kan kontaktes her.

Only registered users can comment.

  1. Nej hvor lyder det da godt nok uheldigt, og så lige på en fredag! Men det var da ret heldigt, at Låsesmed København kunne låse dig ind så hurtigt.