Læs om en af de populære spillemaskiner her

Der er mange der spørger om hvad det her med bingo og spillemaskiner er for noget. Nogle spørger om man kan spille det online og det korte svar er at ja det kan godt. Men historien om bingo er faktisk den at man startede med at spille det for mange hundrede år siden. Spillemaskiner startede man først med at spille for et århundrede sådan. Her var de ret simple og slet ikke så avancerede som de er i dag. Vil man finde de avancerede spillemaskiner så skal man kigge online, hvor der findes et bredt udvalg, som man nok ikke kommer igennem lige foreløbig, hvis man starter i dag. På Balletbingo.dk, hvor man også kan spile bingo, der findes der et utroligt bredt uvalg af disse spilleautomater eller maskiner som de også kaldes.

Det er dog ikke alle som har forstået hvordan de egentlig fungerer, så derfor vil der komme en lille gennemgang af en af de mere simple. På Balletbingo.dk, hvor man også kan spille bingo, der kan man se det store udvalg af spillemaskiner, efter at man har læst denne artikel. Hvis man savner lidt variation i de automater, som man tidligere har spillet på så er det en god idé at læse med i denne artikel. Det kunne også være at man savner et sted som ikke lugter af øl og cigaretter, hvor man kan tage sig et spil på spillemaskiner online. Dette kan man jo som sagt på Balletbingo.dk, hvor man også kan spille bingo.

Triple Play Video Poker

En af de spillemaskiner som vil blive gennemgået i artiklen her hedder Triple Play Video Poker og er en spillemaskine hvor man kan spille poker. Maskinen findes også inde på Balletbingo.dk, hvor man også kan spille bingo gratis.

Fordelen ved Triple Play Video Poker, er at man kan spille flere hænder på samme tid inde på maskinen. Spillemaskinen fungerer på den måde at man først trykker for at komme ind på, hvor man så trykker på giv kort, for at give de kort der kommer frem. Det er ikke ligesom bingo, hvor man selv skal krydse tallene af på pladen.

Det skal man dog ikke når det er online man spiller bingo. For at vende tilbage til poker spillet på spillemaskinen, så skal man så efter man har givet kort vælge de kort som man gerne vil holde. Der kommer fem åbne kort. Her kan man så tænke at nu er der bingo, for hold da op nogle gode kort man har fået, men nu skal man så trykke på træk for at modtage nogle nye kort i de aktive hænder.

I denne form for spillemaskiner, som ikke er bingo, så spilles der tre hænder pr. spil. Indsats pr. hånd er et udtryk for hvor stor en indsats der er på de enkelte hænder.

Reglerne

Det er vigtigt at vide at på denne spillemaskine, så er der samme indsats pr. hånd.

Det som kaldes for samlet indsats, er et udtryk for den samlede indsats for alle hænder.

I en af disse spillemaskiner, som ikke er bingo, så er der tre forskellige måder at hæve indsatsen på og de vil blive beskrevet nærmere lige her. Man kan trykke på knappen hæv indsats, trykke på høje pil eller trykke på pil op.
Hvis man gerne vil sænke indsatsen i spillet, så kan man trykke på sænk indsats, man kan trykke på venstre pil eller på pil ned. Det dermed direkte modsat af at hæve indsatsen, hvis man skal hæve indsatsen, hvilket jo giver meget god mening.

I en af disse spillemaskiner, som ikke er et bingo spil, så er der også mulighed for at holde eller fravælge kort og det vil blive beskrevet her. Hvis man gerne vil holde et kort eller fravælge det, så trykker man blot på ét kort ad gangen. Man kan også klikke og trække på tværs af kortene eller trykke på tasterne 1,2,3,4 eller 5 på keyboardet.

Spil på Balletbingo.dk

I en af disse spillemaskiner, som ikke er bingo, så er der også mulighed for at give kort ved at trykke på knappen giv eller blot på mellemrumstasten. Dette skal dog aktiveres under valgmuligheder, hvis man ønsker at bruge mellemrums tasten.

Hvis man gerne vil trække et nyt kort, så er det blot at trykke på knappen træk og så kommer der er et nyt kort. På Balletbingo.dk, hvor man også kan spille bingo, kan man finde en af disse spillemaskiner. Ønsker man at vide mere om denne spillemaskine, så er det blot at gå ind på hjemmesiden og læse lidt mere om den. Der er også masser af andre spillemaskiner inde på Balletbingo.dk, så det er blot at gå ind på siden og så får man et væld af muligheder. Tag et spil på en af deres spillemaskiner mens man drikker en kop kaffe og bliver man træt af dette, så kan man altid tage sig et spil gratis bingo derinde.