låsesmed døgnvagt

Låsesmed døgnvagt – Hvad kan de hjælpe med?

En låsesmed døgnvagt er en service, som kan akut hjælpe, hvis man står og bøvler med en låseteknisk opgave. Typisk er der tale om opgaver der enten indblander en bolig (og andre ejendomme) eller biler. De skal gerne kunne klare de fleste opgaver – og det er vigtigt at de har ekspertise inden for området, så det ikke kommer til at trække ud. Derudover skal man finde en der har det rette udstyr, så man ikke ender med en ødelagt lås og dermed en endnu større regning.

Hjælp til at komme ind igen

En låsesmed døgnvagt vil typisk komme til undsætning, hvis man uheldigvis kommer til at låse sig ude for sin bil eller bolig. Nogen er hurtigere end andre, og det kan derfor godt betale sig, at lede efter den som lover hurtig udrykning. Det er en træls situation, så man gider selvfølelig ikke vente længere end højst nødvendigt. Dette er især vigtigt, hvis man skal nå noget, som afhænger at man kan komme ind i sin bil eller sit hus.

Kopi af nøgle

En låsesmed døgnvagt kan også hjælpe med at lave en kopi af nøglen, hvis man skulle få brug for det. Man bør altid, som minimum have to bilnøgler og gerne endnu flere husnøgler. Har man det, så er man ikke ligeså sårbar, hvis man mister en af dem. Mister man sin eneste bilnøgle, så kan det gå hen og blive en forholdsvist dyr regning, da man så skal have lavet en ny nøgle (inklusiv udskiftning af chip-systemet i bilen) og få den bugseret over på et værksted.

Sikkerhedstjek og udskiftning af låse

Har man fornyligt mistet en nøgle, så er det en god ide at få skiftet sit låsesystem, hvis man altså har mistanke om at nogen ville kunne finde ud af hvor den hører til. Det er vigtigt, fordi sådan en situation hurtigt kan skabe noget utryghed, hvilket man aldrig bør være i sit eget hjem. Dette kan en låsesmed døgnvagt også hjælpe med.

Er man i tvivl om hvorvidt ens bolig er tilstrækkeligt nok sikret, så kan en låsesmed døgnvagt ligeledes komme og lave et sikkerhedstjek. Dette kan enten give noget ro i maven, men det kan også munde ud i nogle gode råd om hvordan man forbedrer sit hjem.

Tilføjelse af startspærre i bilnøgle

Hvis man ikke har det allerede, så kan en låsesmed døgnvagt også hjælpe med at installere en startspærre i ens bil. Det gør det sværere for biltyve at starte bilen, da en dårlig kopi ikke er nok. Efterhånden er det dog de færreste der ikke har det, da det blev gjort lovpligtigt for nye biler i 90’erne.

En låsesmed døgnvagt

En af dem som har en låsesmed døgnvagt er Københavns Låsesmed. De kan hjælpe med alle ovenstående låseopgaver til konkurrencedygtige priser. Deres låsesmed døgnvagt er derudover kendt for at være lynhurtige, da de typisk vil være ved din placering inden for 30 minutter. Derudover sørger de løbende for at holde deres medarbejder opdateret på de seneste teknikker, således de kan klare alle låseopgave så effektivt som overhovedet muligt.