Leder du også efter en god indisk restaurant? Se med her.

Indisk restaurantIndisk mad er en storfavorit blandt mange, både børn og voksne. Det skyldes både, at maden ikke minder om så meget andet, og at det adskiller sig en del fra dansk mad. Indisk mad er blandt andet kendetegnet ved mange farver, stærke smage og en sparsom brug af kød. Hvad enten man har været i Indien eller ej, har man nok smagt indisk mad, for i dag findes der mange restauranter herhjemme, der har specialiseret sig i at efterligne den indiske mad. Alligevel er det ikke altid, at det lever op til forventninger. Det kan nemlig være svært at genskabe den rigtige følelse fra Indien, og har man fået den ægte vare, kan det derfor være svært at finde et sted i Danmark, der tilfredsstiller en. Men er du glad for indisk mad, bør du prøve Punjab Indian Restaurant, der laver indisk mad, som var man i Indien.

Indisk mad er mange ting

Indisk mad kan være mange forskellige retter. Der er visse klassikere som går igen. Det gælder blandt andet for tikka masala, tandoori og det klassiske naan brød. Men der er faktisk utroligt mange muligheder inden for indisk mad, hvilket gør, at der er noget for alle i familien. På de fleste indiske restauranter står det i menukortet, hvor stærk maden er, så man ikke ender med en ret, som man slet ikke kan holde ud at spise. Samtidig er der i det traditionelle indiske køkken ikke særlig meget kød at finde, da mange i Indien er vegetarer. Er man på indisk restaurant i Danmark, vil det dog ofte være sådan, at der er indiske retter at finde, hvor der er både oksekød og kylling i. Derfor kan man være sikker på, at den indiske mad vil gå rent ind hos hele familien.

Prøv nye ting på indisk restaurant med buffet

Sidder man med et menukort, kan det sommetider være svært at bestemme sig. Er man kommet til at tage noget, som man ikke kan lide, er det ret ærgerligt. Derfor kan en buffet mange gange være en god idé, hvis man gerne vil prøve noget nyt inden for indisk mad. På den måde kan man tage en lille smule af alting og finde ud af, hvad man bedst kan lide. Hvem ved – måske finder man helt nye favoritter! På Punjab Indian restaurant er der buffet på alle ugens dage med retter til både børn og voksne.