Priser på begravelse – vejledning omkring priser på bisættelse og begravelse

Står du for at planlægge en bisættelse eller begravelse så få mere at vide om typiske priser på begravelse her. Priser på begravelse med alle udgifter inkluderet vil ofte være på cirka 10.000 kroner.

Står du med ansvaret for at planlægge en bisættelse eller et begravelsesarrangement, og vil du gerne vide noget omkring typiske priser på begravelse? I så fald så læs mere her omkring, hvad en begravelse som regel koster, og hvilke udgiftsposter der som regel er inkluderet.

Samlede priser på begravelse
Selvom det er svært at sige noget generelt om priser på begravelse, så vil den gennemsnitlige omkostning ofte ligge på omkring 10.000 kroner. Dog kan dette beløb svinge mange tusinde kroner især opad, afhængig af hvor meget de pårørende gør ud af begravelsen mht. kiste, gravsten, rustvogn og lignende potentielt dyre poster.

Derudover så skal I også tage højde for, at inklusiv i de 10.000 kroner naturligvis ikke er gravølsarrangementet efter selve begravelsen.

Individuelle udgiftsposter
De 10.000 kroner, som en bisættelse eller begravelse som regel koster, dækker over en række del-udgifter. Hvad disse ting er, og hvad de typisk koster, er som følger:

–    Kiste: Mellem 2000 og 5000 kroner.
–    Rustvogn med 20 kilometers transport: Omkring 1000 kroner.
–    Honorar til bedemanden: 1000-3000 kroner.
–    Urne: 500-700 kroner.
–    Gravsten: 3000-4000 kroner.

Mere information omkring priser på begravelse og bisættelse
Ønsker du mere information omkring typiske priser på bisættelse eller begravelse, så bør du kontakte lokale bedemænd i dit område. Disse vil kunne give dig et overslag over, hvad typiske deludgifter vil være, og hvad den samlede udgift for et begravelsesarrangement vil blive.

Only registered users can comment.

  1. Hvordan ligger de mest almindelige priser på begravelse? Jeg har nu kontaktet en del forskellige bedemand, og det lader til, at priserne er meget forskellige. Kan det passe?