Skræddersyet jakkesæt er en god investering

Hvordan får man det perfekte jakkesæt?

Hvis du skal ud og investere i et nyt jakkesæt, kan du med fordel overveje at få lavet et skræddersyet jakkesæt. Det kan være rigtig besværligt at finde det helt perfekte jakkesæt blandt stangmodellerne, uanset hvordan du er bygget. For eksempel kan ærmerne være lige et par centimeter for korte, bukserne lige lidt for lange, men sidde som de skal rundt om livet.

Det kan sammenlignes med, at man ikke kan købe én sko i str. 42 og den anden sko i str. 43. Hvis man i stedet køber et skræddersyet jakkesæt, hvor tøjet bliver syet efter dine mål fra top til tå, så vil hele sættet sidde præcis som det skal. Ingen for korte ærmer eller for lange bukseben der giver folder i stoffet.

Derudover har du mulighed for at sammensætte stof, farver og design præcis som du ønsker, så du får et helt unikt stykke tøj, der passer til din stil.

Tidligere når man købte et jakkesæt, holdte man sig som regel til én stilart, men i dagens mode inden for jakkesæt, er der nærmest ingen regler. Du kan praktisk talt sammensætte det akkurat som du har lyst til. Det gælder både farve, striber/tern, for i jakken, snit og meget mere.

Lige præcis denne individuelle sammensætning kan selvfølgelig kun lade sig gøre, hvis man køber et skræddersyet jakkesæt.

En bedre investering

Vælger du at købe et skræddersyet jakkesæt foretager du en langtidsinvestering, da kvaliteten af metervarerne er i højere kvalitet og du kan bruge jakkesættet gennem flere år. Derfor vil det være en bedre investering, selvom at priserne for skræddersyet tøj er højere end stangtøj.

Hos Anne Spang laver de skræddersyede jakkesæt til både mænd og kvinder og alt bliver syet fra bunden. Der findes to muligheder når du bestiller dit jakkesæt hos Anne Spang. Den ene er for dig, som selv kan tage dine egne mål, eller kender dine egne mål på forhånd. Den anden er til dig, der har brug for hjælp til at tage dine mål.

Til dig der tilhører første kategori, så kan du nemt hente en måleguide der hjælper dig med at tage de nødvendige mål til det produkt du vil bestille. Herefter kan du tilføje de produkter du vil bestille til indkøbskurven, oprette en bruger/logge ind og indtaste dine mål. Derefter er det blot om at godkende, betale og vente på at dit nye skræddersyede jakkesæt bliver leveret.

Hører du til den anden kategori, tilbyder Anne Spang også personlig betjening i butikken i Holte, hvor du får hjælp til at få taget dine mål.