Privathospital

Undgå et plastikmareridt ved at vælge et privathospital

Plastikkirurgi er en af vores tids helt store trends. Den forholdsvis nye teknologi har det gjort muligt at forme menneskekroppen og ansigtet, som man ønsker det. Det er især unge piger, der tager imod dette tilbud om at få lavet større bryster, læber eller få fjernet rynker. Fordi plastikkirurgi er så meget oppe i tiden, er det også et meget omdiskuteret emne. Mens nogen mener, at det er fantastisk, vi kan få lov at vælge, hvordan vi gerne vil se ud, er der også en del, der mener, at man ikke bør lege gud. Samtidig er der, som det næsten altid er, en bagside af medaljen. Har man set reality tv over de sidste par år, har man formentlig set, hvor galt det kan gå. Programmet ”Mit Plastikmareridt” omhandler simpelthen personer, der har fået lavet plastikkirurgi, og hvor det er gået galt.

Hvordan undgår man, at det går galt?

Inden man får foretaget en plastikoperation, er det vigtigt, at man overvejer det grundigt. Der er nemlig nogle risici, som man skal tage højde for, inden man kaster sig ud i det. Man skal huske, at plastikkirurgi er en operation, og der vil altid være en risiko. At få lavet større læber eller bryster er altså ikke det samme som at købe nyt tøj eller en taske. Det er ens egen krop, man piller ved, og er det først gået galt, er det ikke sikkert, at skaden kan rettes op igen. Når det så er sagt, er der dog nogle ting, som man kan tage højde for, hvis man gerne vil undgå et plastikmareridt. Der er en fællesnævner hos mange af dem, der ender med et skuffende resultat. De tager imod et ”tilbud” om plastikkirurgi, hvor de får operationen til en billig pris. For mange inkluderer det at tage øst- eller sydpå for at få lavet operationen. Det er en ganske fin aftale, hvis det går godt, men går det galt, er det en meget kritisk situation. Det kan nemlig være svært at stille kirurgerne til ansvar, hvis det ikke er foregået i Danmark. Og det vil mange gange kræve adskillelige dyre operationer at rette nogenlunde op på deres fejl. Derfor kan det ses som en investering at betale lidt ekstra i første omgang.

Vælg et privathospital med speciale i plastikkirurgi

Hvis man vil undgå et grimt resultat, kan man vælge at få foretaget sin plastikoperation på et privathospital. Nygart privathospital ligger i København, og de har speciale i netop plastikkirurgi. I modsætning til offentlige hospitaler har privathospitaler friheden til at specialisere sig inden for ét bestemt område. Det betyder, at deres kirurger har mange års erfaring med den slags operationer og derfor ved, hvad de laver. Man kan derfor være sikker på, at man er i gode hænder. Hvis man vil undgå et plastikmareridt og mange dyre operationer til at rette op på et dårligt resultat, kan man med fordel vælge at privathospital til at udføre operationen i første omgang.